Slow Flowers Distans 

Distansutbildning med lärarledda webbinarier.

Kursinnehåll

Slow Flowers Distans läser du via vår läroplattform där du har tillgång till allt utbildningsmaterial. Där hittar du exklusiva undervisningsfilmer, inspelade föreläsningar och kunskapsdokument. I filmerna går vi igenom tekniker för både floristik och odlingshantverk.
På läroplattformen finns också tillgång till ett forum där du kan knyta viktiga kontakter med andra elever på utbildningen. Utbildningen är uppdelad i åtta delar varav fyra floristiska. Där arbetar du med en specifik uppgift med tydligt fokus för att träna på olika delar inom floristiken.

Utbildningen utgår från samma upplägg som vår platsförlagda utbildning med skillnaden att du gör övningarna själv när du har möjlighet. Perfekt för dig som har långt att åka eller av andra anledningar inte kan delta på plats.
Delarna släpps kontinuerligt under säsongen. I samband med varje del finns det möjlighet att delta i ett lärarlett webbinar där vi sammanfattar och fångar upp frågeställningar som dyker upp. Om du inte har möjlighet att delta i webbinariet kan du skicka in frågor på förhand via forumet. Webbinarierna kan även ses i efterhand.

Utbildningen kräver inga förkunskaper och är på en grundläggande nivå. Den riktar sig till dig som är nyfiken på att verka inom Slow Flowers-branschen eller är i början på din blomsterresa. Vi vill dela våra mångåriga erfarenheter och på så sätt ge dig en genväg in i en ny spännande bransch som verkligen är på tillväxt.

Du har tillgång till materialet från utbildningsstart och hela 2024. För att på bästa sätt kunna tillgodogöra dig kunskapen i utbildningen kommer du att behöva tillgång till en del verktyg, blommor och odlingsmöjligheter. Länk till lista här.

Kursschema

Om du skapar en inloggning kan du redan nu ta en titt på kursschemat. Att skapa ett konto är helt kostnadsfritt.
Titta på kursschemat här >>

Vårt utbildningsmaterial

Under en säsong har vi dokumenterat och illustrerat vårt hantverk för att skapa ett levande och inspirerande utbildningsmaterial.

Write your awesome label here.
Format

Distans-
utbildning

Start

22 februari
2024

Förkunskaper

Inga
förkunskaper

Filmmaterial

10 utbildingsfilmer
  6 föreläsningar

Interaktion

9 webbinarier
Forum

Pris

12 400:- exkl.moms
15 500:- inkl.moms

Anmälan och studietid

Utbildningen kräver inga förkunskaper och är på en grundläggande nivå. Den riktar sig till dig som är nyfiken på att verka inom Slow Flowers-branschen eller är i början på din blomsterresa. Vi vill dela våra mångåriga erfarenheter och på så sätt ge dig en genväg in i en ny spännande bransch som verkligen är på tillväxt. 

Studietid: 

22 februari- 31 december 2024

Omfattning:

8 delar med olika tema

Plats:

På webben

I priset ingår

  • Tillgång till allt utbildningsmaterial på läroplattformen
  • Lärarledda webbinarier
  • Diskussionsforum

Anmälan:

Öppnar 1 november kl. 13:00

Pris:

12 400 kr exkl.moms (15 500 kr inkl.moms)
Utbildningen är fristående och är ej CSN-berättigad

Anmälan till utbildning

Anmälan till utbildning inkl. verktygsbälte

Betalning sker via Klarna som erbjuder direktbetalning, faktura och delbetalning.

Gunnebos verktygsbälte

När du anmäler dig till Slow Flowers distans får du även möjlighet att köpa vårt fina verktygsbälte i läder märkt med Gunnebo Slott och Trädgårdar. Till det följer också en blomstersax och en brytbladskniv. Paketet finns endast i en begränsad upplaga.
Ditt pris: 1995 kr (1596 kr exkl. moms)
Värde: 2495 kr

Vi rekommenderar att du smörjer in ditt bälte med läderbalsam innan användning för att skydda bältet från uttorkning. För att förlänga livstiden på verktygsbältet bör det smörjas 2-4 gånger om året.
Skapad med