Vi brinner för att dela med oss av vår kompetens.

Gunnebo Akademi erbjuder utbildningar på plats och distans.
Gunnebo Slott och Trädgårdar skapar lärande och upplevelser som berikar. Här utbildar vi framtidens trädgårdsmästare och florister samt tar emot praktikanter inom byggnadsvård och andra hantverk. Genom samarbeten, kurser och evenemang vill vi dela med oss av vår kunskap inom hållbarhet för samtida och kommande generationer.

Nu tar vi steget och lanserar Gunnebo Akademi, vår nya utbildningsplattform. Här ansöker du till våra utbildningar, anmäler dig till våra kurser och tar del av våra föreläsningar.

Ansökan för 2024 stängd

YH Trädgårdsmästare - natur, kultur och hållbarhet

Utbilda dig till trädgårdsmästare på Gunnebo Slott och Trädgårdar med start den 1 juli 2024.

Här erbjuder vi en utbildning i ett park- och kulturarvsområde som bevarats och restaurerats sedan 1700-talet. Gunnebo erbjuder en helt unik plats att få lära sig hantverken inom trädgårdsmästeri på.

Vad gör våra tidigare elever från trädgårdsmästarutbildningen idag?

Empty space, drag to resize

Sagt av tidigare elever på Gunnebo

En fantastisk totalupplevelse, lärt mig under jättefina former. Uppskattar hur mycket ni förberett varje tillfälle, dagarna är späckade men väldigt väl planerade.
— Elev Slow Flowers -22
Jag tar med mig massa värdefull kunskap om blommor och odling samt nya vänner för livet.
— Elev Slow Flowers -22
Jag tar med mig en enorm känsla av stolthet över nyfunnen kunskap som jag satt i praktiken på ett väldigt tydligt sätt-möjligheten att nu kunna gå ut och plocka en bukett av egenodlade blommor slår allt!
— Elev Slow Flowers -22
Otroligt givande att få lära sig av flera personer med olika spetskompetens-det gav en fantastisk kunskapbredd inom de olika läromomenten.
— Elev Slow Flowers -22
Created with