Vi brinner för att dela med oss av vår kompetens.

Gunnebo Akademi erbjuder utbildningar på plats och distans.
Gunnebo Slott och Trädgårdar skapar lärande och upplevelser som berikar. Här utbildar vi framtidens trädgårdsmästare och florister samt tar emot praktikanter inom byggnadsvård och andra hantverk. Genom samarbeten, kurser och evenemang vill vi dela med oss av vår kunskap inom hållbarhet för samtida och kommande generationer.

Nu tar vi steget och lanserar Gunnebo Akademi, vår nya utbildningsplattform. Här ansöker du till våra utbildningar, anmäler dig till våra kurser och tar del av våra föreläsningar.

NYHET!

Slow Flowers Distans

Slow Flowers Distans läser du via vår läroplattform där du har tillgång till allt utbildningsmaterial.

Där hittar du exklusiva undervisningsfilmer, inspelade föreläsningar och kunskapsdokument. I filmerna går vi igenom tekniker för både floristik och odlingshantverk.

På läroplattformen finns också tillgång till ett forum där du kan knyta viktiga kontakter med andra elever på utbildningen. 

Vad tycker våra elever

En fantastisk totalupplevelse, lärt mig under jättefina former. Uppskattar hur mycket ni förberett varje tillfälle, dagarna är späckade men väldigt väl planerade.
— Elev Slow Flowers -22
Jag tar med mig massa värdefull kunskap om blommor och odling samt nya vänner för livet.
— Elev Slow Flowers -22
Jag tar med mig en enorm känsla av stolthet över nyfunnen kunskap som jag satt i praktiken på ett väldigt tydligt sätt-möjligheten att nu kunna gå ut och plocka en bukett av egenodlade blommor slår allt!
— Elev Slow Flowers -22
Otroligt givande att få lära sig av flera personer med olika spetskompetens-det gav en fantastisk kunskapbredd inom de olika läromomenten.
— Elev Slow Flowers -22

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tack för att du vill följa oss!
Created with