Välkommen att fördjupa dina kunskaper på plats hos oss på Gunnebo!

Erbjudande om att bygga på din utbildning
Slow Flowers Distans

Vi vill erbjuda dig som anmäler dig till Slow Flowers Distans en möjlighet att utöka din utbildning med tre tillfällen på plats här hos oss på Gunnebo Slott och Trädgårdar.

Vårbruk - 26 maj
Nu är det dags att plantera ut merparten av våra förkultiverade plantor! Vi går igenom hur vi gödslar, jordbearbetar, planterar och stöttar för att ge plantorna en så bra start som möjligt. Momentet genomförs i Gunnebos snittblomskvarter ihop med Viola samt ytterligare en av Gunnebos trädgårdsmästare.

Styling och fotografering 27-28 juni
Välkommen in i slottets salar för att utforska hur du kan styla och fotografera dina blomsterarrangemang på ett personligt och varumärkesbyggande sätt! Emma- Klara guidar dig genom processen. Vi kommer prata om storytelling och bildserier, rekvisita, bakgrunder, vinklar och ljus för att du på bästa sätt ska kunna föreviga ditt blomsterhantverk.

Bukettbindning 9-10 augusti
Du har redan tränat på bukettbindningens grunder under säsongen, här kommer ett tillfälle att få fördjupa dina kunskaper och fokusera mer på djup, volym samt färg och form under handledning av Viola. Vi skördar själva våra blommor i Gunnebos snittblomskvarter.

Vår ekologiska lunch, kaffe och eftermiddagsfika ingår alla dagar och vi vet av erfarenhet att de här dagarna är väldigt värdefulla för framtida nätverkande och samarbeten er emellan. Dessutom längtar vi efter att få träffa er!

Paketpris för alla tre tillfällena på plats:
6500 kr. ink. moms (gäller endast för dig som anmält dig till Slow Flowers Distans)

För att erbjudandet ska kunna genomföras krävs tillräckligt många deltagare. Anmälan sker via mail till vår utbildningsansvariga Viola, därefter skickas en faktura ut för betalning.

Kontakt för frågor och anmälan:
Viola Johansson - utbildningsansvarig Slow Flowers, trädgårdsmästare och florist på Gunnebo Slott och Trädgårdar viola.johansson@gunneboslott.se
Created with